Kaffe i februar

Februar er en spændende tid for kaffe-entusiaster verden over, da der sker mange ting inden for kaffebranchen. Her er nogle af de mest interessante begivenheder, der finder sted i februar.

  1. Speciality Coffee Expo: Speciality Coffee Expo er en af ​​de største kaffemesser i verden, der finder sted i februar. Messen samler kaffebrancheeksperter, producenter, ristere, bønnehandlere og andre interessenter for at diskutere de nyeste trends, teknologier og praksisser i branchen.

  2. National Coffee Day: National Coffee Day fejres over hele verden i februar og er en chance for kaffeelskere at fejre deres yndlingsdrik og dets historie og kultur. Der er ofte arrangementer og specielle tilbud på caféer og kaffebarer.

  3. World of Coffee: World of Coffee er en anden stor kaffemesse, der finder sted i februar. Her kan du opleve de nyeste kaffeudstyr og -produkter, og du kan også deltage i workshops og præsentationer om emner som kaffeudvikling, risteteknikker og marketing.

  4. Kaffeudstillinger: I løbet af februar finder der også en række kaffeudstillinger sted i hele verden. Disse udstillinger giver mulighed for at opleve kaffe i en unik kontekst, og du kan møde kunstnere, bønnehandlere og andre eksperter, der har dedikeret deres liv til kaffe.

Så hvis du er en kaffeelsker eller en professionel inden for branchen, er februar måned en god tid at holde øje med kaffe-verdenen. Der er masser af muligheder for at lære nyt, møde ligesindede og fejre denne elskede drik. Så skål til en spændende februar i kaffe-verdenen!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.