Kaffe i marts

Selvom februar er en spændende måned i kaffe-verdenen, er der også masser at se frem til i marts. Her er nogle af de begivenheder, der finder sted i marts i kaffebranchen:

  1. Kaffe-konkurrencer: Marts er kendt for at være sæson for kaffe-konkurrencer. Det er en tid, hvor bønder kan indsende deres bedste kaffebønner til bedømmelse og konkurrence. Konkurrencer som Cup of Excellence, World Barista Championship og World Brewers Cup finder sted i marts, og det er en fantastisk mulighed for at opdage nye smagsoplevelser og lære om kaffebedømmelse.

  2. Kaffe-uddannelse: Marts er også en tid, hvor mange kaffeuddannelsesprogrammer starter op. Kaffeuddannelsesprogrammer som SCA (Speciality Coffee Association) tilbyder kurser og certificeringer til både amatører og professionelle i branchen. Hvis du ønsker at blive en bedre kaffekender, er dette en god tid til at tilmelde sig et kaffeuddannelsesprogram.

  3. Kaffe-messer: Selvom marts ikke har så mange store kaffemesser som februar, finder der stadig mange mindre kaffemesser sted i hele verden. Disse messer giver mulighed for at møde lokale kaffeentusiaster og udforske nye kaffeudstyr og -produkter.

  4. Kvindernes internationale kaffedag: Marts markerer også Kvindernes Internationale Kaffedag, der har til formål at fejre og anerkende kvindernes bidrag til kaffeindustrien. Der er ofte arrangementer og specielle tilbud på caféer og kaffebarer i forbindelse med denne dag.

Marts er altså en spændende måned i kaffebranchen, og der er mange begivenheder, som kaffeelskere og professionelle kan nyde og lære af. Så hvis du er interesseret i at opdage nye smagsoplevelser, lære mere om kaffe eller møde andre kaffeentusiaster, så hold øje med kaffe-verdenen i marts.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.