Patent på en "Smart Kafferister"

Patent på en "Smart Kafferister"

Patentskrift på en smart kafferisterDet er med stor stolthed at vi nu endelig - efter meget arbejde og lang ventetid - kan fortælle, at Patent- og Varemærkestyrelsen i Danmark har meddelt patent til Coffee Greens på vores opfindelse af en "Smart Kafferister", eller som patentet mere formelt kalder en "Automatic and self-steering/adaptive coffee roaster". Patentet er et første vigtigt skridt på rejsen mod den kaffe-revolution, som Coffee Greens er sat i verden for at fremme.

Vejen til bedre kaffe

Så hvad er en Smart Kafferister - og hvorfor har verden brug for en sådan? Svaret er, at det er vejen til den bedste, mest rentable og bæredygtige kop kaffe. 
Den bedste kaffe er friskristet og friskkværnet lige inden, den skal brygges. Så er der flest af de aromastoffer, som giver kaffen sin smag og fylde. Kaffen, som man køber i supermarkedet, er ofte ristet for flere måneder siden. Og køber du direkte fra et risteri, er bønnerne nok friskristede - men de koster også derefter.
Alternativet er at riste de grønne kaffebønner selv. Men indrømmet - det er i dag de færreste, der gør det. Mange har endnu ikke oplevet, hvor stor en forskel det gør at kaffen er friskristet og friskkværnet. Andre synes, at det kræver for stor en indsats at riste selv.

"Joe RoGr" - din smarte kaffe-butler

Den bekvemme løsning er en fuldautomatisk, intelligent kafferister til hjemmebrug. Vi kalder din smarte kaffe-butler: "Joe RoGr". Maskinen kan få sin faste plads på dit køkkenbord, og sørger der for altid at riste kaffe i den ristegrad, som du foretrækker, og i den mængde, der passer til dit forbrug. Sådan har du altid friskristet kaffe. Uden at du skal røre en finger. Hvis du ønsker det, rister den om natten eller mens du er på arbejde. Og så er kaffen klar til at blive kværnet i den indbyggede kværn - præcis så fint eller groft, som du ønsker det. 
Vi har allerede arbejdet hårdt i de sidste 2 år på at virkeliggøre ideen om den smarte kaffe-butler. Og om kort tid er den første funktionsdygtige prototype klar. Om alt går vel, så er vi i løbet af 2022 klar til at sende Joe RoGr på markedet. 
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.