Personvernregler

Retningslinjer for informasjonskapsler og personvern

Når du besøker coffee-greens.com, inkludert abonnement på vårt nyhetsbrev, samler vi inn informasjon om alle besøk på nettstedet. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre brukeropplevelsen din, evaluere bruken av de enkelte elementene på coffee-greens.com og for å støtte vår markedsføring. Her kan du lese om informasjonen vi samler inn, hvordan vi behandler informasjonen, hva vi bruker den til, hvem som har tilgang til informasjonen og hvordan du kontakter oss. informasjonskapsler og personvernregler. Innsamlingen av personlig kundeinformasjon på coffee-greens.com skjer innenfor rammen av eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Coffee-greens.com registrerer automatisk IP-adressen samt data angående dine bevegelser mellom forskjellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger på eller registrerer deg for vårt nyhetsbrev, vil vi også registrere dette slik at vi kan gjøre det lettere for deg neste gang. Ved å gjøre dette bruker vi forskjellige analyseverktøy, for eksempel Google Analytics, som hjelper oss med å samle inn statistisk informasjon om bruken av coffee-greens.com og gjøre det til en bedre opplevelse for deg.

coffee-greens.com samler informasjon fra brukere fra forskjellige kilder:

  • Fra informasjonskapsler når du besøker våre nettsteder, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste koder, interaksjon/klikk og søk.
  • Fra kjøp, f.eks. demografiske data, e-postadresse, betalingsinformasjon, varer, ordrebeløp, rabattnivå, merker og hyppighet. Inkludert er sending av transaksjons-e-post, f.eks. ordrebekreftelse, forsendelsesbekreftelse og refusjonsbekreftelse.
  • Fra brukeratferd og engasjement i den sendte kommunikasjonen (e-post eller direkte e-post), f.eks. åpningshastighet, klikkhastighet og tid brukt på å lese e-postmeldinger, avsenderdomen og type e-postklient.
  • Fra brukere som gir informasjon om seg selv (f.eks. Når de legger til informasjon i kundeprofilen)
  • Fra kredittvurdering fra tredjeparts vurderingsbyrå.
Formålet med å samle informasjonen tjener forskjellige områder:

  • For å oppfylle vår forpliktelse overfor deg som kunde eller bruker av tjenesten vår - som f.eks. innkjøp, fakturering og kundeservice.
  • For å kunne utføre kundeservice via e-post, chat eller telefon. Svar på spørsmål i forhold til din bestilling eller tidligere bestillinger, korriger feil og veiled kunden.
  • Markedsføring. For å vise inspirasjon, produkttilbud/-tjenester og personlige anbefalinger via nett, e-post, direct mail, telefon og via tredjeparts markedsføring.
  • For å forbedre kundeopplevelsen ved å samhandle med Coffee Greens, som f.eks personliggjøre din opplevelse på coffee-greens.com, utvikle nye funksjoner, tjenester og produkter. Dette inkluderer også administrasjon, beskyttelse, drift og vedlikehold av våre nettsteder, systemadministrasjon og sikkerhet og samtykke til samlet statistikk om bruk av nettstedet, kjøp og for å forbedre forståelsen av våre kunders preferanser.
  • Svindel og risiko. For å forhindre svindel og utføre risikovurdering.
  • For å overholde gjeldende lov.

Profilering

Coffee Greens oppretter individuelle kundeprofiler basert på innsamlede data om deg på tvers av alle datakilder/kategorier, f.eks. surfeatferd sammen med kjøpene dine og informasjonen du har oppgitt (f.eks. favorittmerke og produkter). Vi kombinerer og analyserer disse dataene med det formål å forbedre din opplevelse på coffee-greens.com og til å skreddersy personlige tilbud og tjenester, samt å definere frekvensen av kommunikasjon.

Meldingene du mottar fra oss via e-post er skreddersydd for deg i samsvar med informasjon (er), surfeatferd, kjøpsatferd og hvor engasjert du er i kommunikasjonen vi har med deg via e-post.

Periode med datalagring

Vi lagrer ikke dine personlige data lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene beskrevet ovenfor, eller enn det vi er pålagt å gjøre i henhold til loven. Da blir dine personlige data slettet. Fakturaer lagres i samsvar med regnskapsloven, og informasjon om kundeklubb lagres i 36 måneder etter den siste aktiviteten.

Oppdateringer av personvernreglene:Vi kan trenge å oppdatere personvernreglene våre. Den siste versjonen av personvernreglene vil alltid være tilgjengelig på nettstedet vårt. Vi vil varsle deg om viktige endringer i personvernreglene våre, for eksempel endringer i årsakene til at vi bruker din personlige informasjon, hvem som er ansvarlig eller dine rettigheter.

Hva er en informasjonskapsel? Når du besøker coffee-greens.com, lagres informasjonskapsler på datamaskinen din. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å gjenkjenne datamaskinen din på returbesøk. Det er ingen personlig sensitiv informasjon lagret i informasjonskapslene våre. Nesten alle nettsteder bruker informasjonskapsler. De er på din egen datamaskin som en hjelp til deg selv, som hjelper til med å analysere hvordan nettstedet brukes, slik at brukeropplevelsen kan forbedres. I flere tilfeller kan det være nødvendig med informasjonskapsler for å kunne tilby en bestemt tjeneste på nettstedet. Informasjonen i informasjonskapslene dine sendes mellom nettleseren din og en webserver og inneholder bl.a. informasjon om brukerinnstillinger, innlogging og hvordan nettstedet brukes.

Hva brukes informasjonskapsler til på coffee-greens.com?

Bla gjennom

Når du besøker coffee-greens.com, samler vi inn informasjon om alle besøk på nettstedet vårt. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre din brukeropplevelse, evaluere bruken av individuelle elementer på coffee-greens.com og for å støtte vår markedsføring.

Bla gjennom kan utløse en e-post for tjenesten

Coffee Greens samler inn nettleseren din (f.eks. Viste kategorier, produkter) for å forbedre kommunikasjonen mellom relevante produkter og tilbud for å imøtekomme deg. Et eksempel på denne samlingen er produktene du har lagt i handlekurven, hvor du da har valgt å ikke fullføre kjøpet. Dette kan resultere i en service-e-post som minner deg om produktene du har lagt igjen i handlekurven. Hvis du ikke vil motta disse e-postmeldingene, kan du avslutte abonnementet på våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i hver e-post.

Analytisk verktøy

Vi bruker ulike analytiske verktøy, som f.eks Google Analytics, som hjelper oss med å samle statistikk om bruk av coffee-greens.com for å gi deg en bedre opplevelse. For å avgjøre hvem som besøker våre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler for å føre demografisk og brukerrelatert statistikk. På denne måten får vi muligheten til å tilpasse og lage innhold og tjenester som samsvarer med dine og andre brukeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se formålene som informasjonskapsler brukes til på coffee-greens.com

Tredjeparts cookies cookies-greens.com bruker en rekke tredjeparts tjenester på våre nettsteder. Disse tjenestene bruker noen ganger også informasjonskapsler. Du kan velge å avvise tredjeparts cookies i nettleseren din ved å følge denne lenken:https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg. Blant annet brukes tredjeparts informasjonskapsler for å samle statistikk over besøkene dine på coffee-greens.com, her bruker vi informasjonskapslen til for eksempel å vite hvilke sider du besøker og hvor lenge du er på dem. Her bruker vi systemet Google Analytics levert av Google. Du kan velge bort Google Analytics her:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

For å sikre at nyhets-e-postene våre ikke havner i søppelpostmappen din, overvåker vi om meldingene som sendes til den enkelte mottaker er levert. Vi bruker et tredjeparts programvareverktøy for å følge opp og analysere leveringsevnen.

Markedsføring/målretting på nytt

Coffee-greens.com samarbeider også med selskaper for å forbedre vår online annonsering for å sikre at du bare ser relevante annonser. I den forbindelse bruker vi følgende leverandører:Facebook, Instagram og Google. Hvis du ønsker å bli ekskludert fra denne typen annonser, kan du fjerne informasjonskapselen din ved å lese seksjonen"Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?"under. Coffee-greens.com inkluderer tredjepartskomponenter som"Facebook anbefaler","Facebook liker"eller"Google+". Disse tredjepartskomponentene får eieren av tredjepartskomponenten, for eksempel Facebook eller Google, til å motta tekniske data om nettleseren din, IP-adressen og hvilke sider du besøker på coffee-greens.com og lignende. Behandlingen utført av eieren av tredjepartskomponenten er utenfor vår kontroll og er utelukkende et forhold mellom deg og eieren av tredjepartskomponenten. Coffee-greens.com bruker disse komponentene til å lenke direkte til våre sosiale mediesider, og dermed sikre enkel navigering for deg som kunde.

Funksjonalitet

Coffee-greens.com setter en rekke tekniske informasjonskapsler som er nødvendige for å håndtere funksjonaliteten flere steder på Coffee-greens.com. Dette er informasjonskapsler som lagres når du logger på Coffee-greens.com. I tillegg lagres informasjonskapsler for å holde rede på innholdet i handlekurven din, favorittene dine osv.

Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?

Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler, kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen din eller motta en advarsel før informasjonskapslene lagres. Vi anbefaler at du leser hele cookiepolicyen vår nøye før du vurderer å gjøre endringer i cookieinnstillingene på datamaskinen din, samt å lese om informasjonskapsler på andre nettsteder. En endring i informasjonskapselinnstillingene kan føre til en redusert brukeropplevelse når du besøker våre og andre nettsider. Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det være funksjonalitet på coffee-greens.com som ikke fungerer.

Firefox:https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

Internet Explorer:https://support.microsoft.com/en-gb/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Google Chrome:https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=no

Safari:https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Rettigheter som registrert på coffee-greens.com

Som registrert hos coffee-greens.com har du rett til å få tilgang til den personlige informasjonen vi behandler om deg. Du har også rett til å be om korrigering, sletting eller begrensning av behandlingen av dine personlige data. I tillegg kan du motsette deg registreringen, og i tilfelle innsigelsen er berettiget, blir din personlige informasjon slettet eller blokkert.

Ta kontakt med

Hvis du vil at vi skal oppdatere, rette eller slette den personlige informasjonen vi har om deg eller ønsker å få tilgang til informasjonen, kan du kontakte info@coffee-greens.com

Klage

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K.

Vi kan avvise forespørsler som blir urimelig gjentatt, krever uforholdsmessig teknisk inngrep (f.eks. Ny systemutvikling eller betydelig endring av eksisterende prosesser), påvirke andre personers personlige data, eller forespørsler som er ekstremt upraktiske (f.eks. informasjon fra backup-systemer). Alle henvendelser angående. dette bør rettes direkte til kundeservice via e-post info@coffee-greens.com


Beskyttelse av personopplysninger

I følge loven må din personlige informasjon lagres sikkert og konfidensielt. Vi lagrer din personlige informasjon på høysikkerhetsservere som ligger i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetstiltak overvåkes kontinuerlig for å avgjøre om brukerinformasjonen vår blir håndtert riktig, mens vi fortsatt respekterer dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføring via Internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget vil tvinge tilgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Du gir dermed din personlige informasjon på egen risiko. Personopplysninger slettes eller anonymiseres fortløpende ettersom formålet som det ble samlet inn for avsluttes.

Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i behandlingen av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Hvis vi gjør det, vil vi selvfølgelig korrigere"sist oppdatert"-datoen nederst på siden. I tilfelle betydelige endringer, vil vi varsle deg i form av en synlig varsel på våre nettsteder. Du kan kontakte Coffee-greens.com via:E-post:info@coffee-greens.com. Eller pr. brev til:Coffee Greens ApS Henningsens Alle 42 DK-2900 Hellerup